2015. július 10., péntek

Tepsiben sült rántott afrikai harcsa



A múltkori tepsiben sült rántott hús után egyértelmű volt,hogy már a halat is így fogom készíteni :)
Nagyon finom lett így,és tuti hogy már nem fogom többet olajba sütni :)

Hozzávalók:

Afrikai harcsa filé
Rizsliszt
Tojás
Prézli ( nekem most nem volt itthon gluténmentes zsemlemorzsa,így burgonyapehely,szezámmag és pattogtatott amaránt keveréke volt)

Fokhagyma granulátum (ez megy a prézlibe) de elhagyható

A halat sózzuk majd bepanírozzuk.
A tepsibe sütőpapírt teszünk,megolajozzuk szilikon ecset segítségével,a halakat beletesszük majd a tetejüket lekenjük olajjal.
180 fokos sütőben kb 20 percet sütjük,néha nézzünk rá,mert nem egyformán sütnek a sütők.
Ha már szép a színe fordítsuk meg és süssük további kb 20 percig.
Én rizzsel és tartármártással tálaltam :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése