Piskóta
5 tojás, 15 dkg cukor ,25 dkg darált dió, 1 kk sütőpor.
Tortaformát kibélelünk sütőpapírral.Beleöntjük a masszát és 180 fokon kb 25 percet sütjük.
Ha megsült és kihűl leszedjük a papírt róla és visszatesszük a formába úgy, hogy az oldalára teszünk megint papírt,ez azért kell ,hogy a csoki nem folyjon majd le az oldalán.
Tehát a visszakerült tésztára tesszük a kihűlt puding és a margarinos krém keverékét,tegyünk rá magozott meggyet belenyomkodva a krémbe,majd olvasztott csokival öntjük le.
Díszíthetjük félretett krémmel :) és meggyel.
Krém
6 dl tejben 2 csomag csoki pudingot 4 ek cukorral és 2 ek kakaóporral megfőzni.
25 dkg Ramat és 20 dkg porcukrot habosra keverni majd a kihűlt pudinggal összekeverni.
Tetejére:étcsoki olvasztva 1 ek olajjal.
Torta forma mérete:25 cm
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése