2017. május 1., hétfő
Sajtpuffancs
Ezt a sajtpuffancsot a rántott sajt receptjéből készítettem,már régebben próbálkoztam vele tepsiben, de akkor szétfolyt,így a muffin forma volt a következő választás,azért jó mert nem szívja meg magát olajjal mint amikor olajban sül.
Hozzávalók:
45 dkg reszelt Trappista sajt
3 db M-es egész tojás
45 dkg reszelt Trappistát 3 db nyers felvert tojással elkeverek, diónyi golyókat (kb 45 gr-os golyók) formázok és a szilikon muffin formába teszem. 180 fokos sütőben alsó felső sütésen 20 percig (aranysárga színig) sütöm.
15 db lett.
Burgonyapürével,párolt zöldséggel,rizzsel lehet tálalni. A tartár mártás elmaradhatatlan :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése