2015. július 10., péntek
Tepsiben sült rántott afrikai harcsa
A múltkori tepsiben sült rántott hús után egyértelmű volt,hogy már a halat is így fogom készíteni :)
Nagyon finom lett így,és tuti hogy már nem fogom többet olajba sütni :)
Hozzávalók:
Afrikai harcsa filé
Rizsliszt
Tojás
Prézli ( nekem most nem volt itthon gluténmentes zsemlemorzsa,így burgonyapehely,szezámmag és pattogtatott amaránt keveréke volt)
Só
Fokhagyma granulátum (ez megy a prézlibe) de elhagyható
A halat sózzuk majd bepanírozzuk.
A tepsibe sütőpapírt teszünk,megolajozzuk szilikon ecset segítségével,a halakat beletesszük majd a tetejüket lekenjük olajjal.
180 fokos sütőben kb 20 percet sütjük,néha nézzünk rá,mert nem egyformán sütnek a sütők.
Ha már szép a színe fordítsuk meg és süssük további kb 20 percig.
Én rizzsel és tartármártással tálaltam :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése