Erdei gyümölcsös mascarpones kehely
Recept itt található.
Banános mascarpones desszert
Recept itt található
Epres mascarpones pohárkrém
Recept itt található.
Mézes barackos pohárkrém
Hozzávalók :
100 gr gluténmentes mézes keksz össze törve
250 gr mascarpone
100 gr folyékony tejszín
Barack lekvár
Díszítéshez darabolt mandula
Alulra tettem lekvárt,rá keksz majd a tejszínnel elkevert mascarpone, majd ismét lekvár,keksz, mascarpone. Tetejét keksszel és mandulával díszítettem.
Málnás mascarpones pohárkrém
Hozzávalók :
KB 100 gr gluténmentes csokis keksz össze törve
250 gr mascarpone
100 gr folyékony tejszín (nem kell felverni)
1 teáskanál négyszeres erősségű édesítő vagy helyette cukor
250 gr Málna
Díszítéshez darabolt mandula
Alulra tettem tejszínnel és édesítővel elkevert mascarponet, majd rá keksz és málna,ismét mascarpone,keksz és málna végül mascarpone. Tetejét keksszel,málnával és mandulával díszítettem.
Két ilyen pohárral lett ebből az adagból.
Sárgabarackos pohárkrém
Hozzávalók :
KB 100 gr gluténmentes csokis keksz össze törve
250 gr mascarpone
100 gr folyékony tejszín (nem kell felverni)
10 gr Szafi négyszeres erősségű édesítő vagy helyette cukor
250 gr sárgabarack turmixolva és még plusz kB 2 barack darabolva.
Díszítéshez darabolt mandula
Alulra tettem tejszínnel és édesítővel elkevert mascarponet, majd rá keksz, barack püré és darabolt barack ,ismét mascarpone,keksz,püré darabolt barack végül mascarpone. Tetejét barackkal és mandulával díszítettem.
Két ilyen pohárral lett ebből az adagból.
Nagyon egyszerű nagyon finom erdei gyümölcsös kehely:
Hozzávalók:
250 gr mascarpone
200 ml habtejszín
1-2 evőkanál porcukor
Pár darab gluténmentes keksz
KB 350 gr fagyasztott erdei gyümölcs mix,lehet más gyümölcs is,akár friss.
A mascarponet a porcukrot és a tejszínt géppel jól kikeverjük,a
tejszínt nem kell előtte felverni, hanem folyékony állapotában kell a
mascarponehoz tenni. Jó kis krémet fogunk kapni,nem lesz híg.
A fagyasztott gyümölcsöt kiolvasztjuk.
A kekszet tördeljük össze.
Retegezzük kehelybe:krém, keksz, gyümölcs, krém, keksz gyümölcs és végül krém. Lehet díszíteni mandulával, cukorgyönggyel stb...
Két ilyen kehely lett ebből az adagból.
A fagyasztott gyümölcsöt kiolvasztjuk.
A kekszet tördeljük össze.
Retegezzük kehelybe:krém, keksz, gyümölcs, krém, keksz gyümölcs és végül krém. Lehet díszíteni mandulával, cukorgyönggyel stb...
Két ilyen kehely lett ebből az adagból.
Meggyes pohárkrém glutén-, és cukormentesen
Recept itt található.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése