Egy nagyon egyszerű ,de annál finomabb ételt hoztam,összekészíteni max fél óra,aztán már csak sütni kell és kész.
Hozzávalók:
1 kg savanyú káposzta
kb másfél kg oldalas
3 fej hagyma
kb 200 gr füstölt vagy lángolt kolbász
Őrölt bors, só
A káposztát mossuk át ,ha nagyon savanyú lenne,tegyük tepsibe vagy jénai tálba, tegyük rá a félkarikára vágott hagymát, a karikára vágott kolbászt és végül a sóval,borssal szórt oldalast. Más husival is jó. Csináltam már csülökkel, tarjával is.
Lefedve 200 fokon alsó felső sütésen hőlégkeveréssel sütöttem másfél óráig. Ezalatt az idő alatt tökéletesen megpuhult minden.
Csak a húst fűszereztem,tökéletesen összeérnek az ízek sütés után :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése