2014. november 23., vasárnap

Fasírt tekercs




A receptet Dobos Beától kaptam.

70 dkg darált hús
4+2 tojás ( 2 a húsba kell)
3-4 ek. burgonyapehely
só, bors
1 piros húsú paprika (itt most kimaradt mert nem volt itthon)
1 nagy csokor petrezselyem
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg füstölt kolbász
olaj
1 ek mustár
1 kk csipős paprika krém
15 dkg sajt

1 ek olajon az apróra vágott hagymát, majd a fokhagymát is hozzátéve megfonnyasztjuk. A burgonyapehellyel, tojásokkal, petrezselyemmel, mustárral, paprikakrémmel a darált húshoz adjuk, sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.
Egy nagy tepsit kibélelünk alufóliával, olajjal megkenjük, és egyenletesen szétterítjük rajta a húsmasszát, tetejét megszórjuk a szálasra vágott sajttal, beterítjük a tojáskarikákkal, valamint a kolbász- és paprikakockákkal.
A fólia segítségével szorosan feltekerjük, a sütőben szép pirosra sütjük. Szeletekre vágva tálaljuk.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése