só, bors
1 piros húsú paprika (itt most kimaradt mert nem volt itthon)
1 nagy csokor petrezselyem
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg füstölt kolbász
olaj
1 ek mustár
1 kk csipős paprika krém
15 dkg sajt
1 ek olajon az apróra vágott hagymát, majd a fokhagymát is hozzátéve megfonnyasztjuk. A burgonyapehellyel, tojásokkal, petrezselyemmel, mustárral, paprikakrémmel a darált húshoz adjuk, sózzuk, borsozzuk, és jól összedolgozzuk.
Egy nagy tepsit kibélelünk alufóliával, olajjal megkenjük, és egyenletesen szétterítjük rajta a húsmasszát, tetejét megszórjuk a szálasra vágott sajttal, beterítjük a tojáskarikákkal, valamint a kolbász- és paprikakockákkal.
A fólia segítségével szorosan feltekerjük, a sütőben szép pirosra sütjük. Szeletekre vágva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése