Egy 25*35 cm-es tepsihez legalább 8 tojásból süssük a piskótát ha egyet akarunk és azt szaggatás után vágjuk ketté,vagy 4 tojásból és akkor két piskótát kell sütni.Kiszaggatjuk pogácsaszaggatóval majd összeragasztjuk krémmel.
Krém:fél liter tejben 4 ek kukorica keményítő (vagy pudingpor),összefőzni, közben 1 rama 20 dkg porcukor 1 vanília ezt kikeverni és a kihűlt főzött krémmel összekeverni.Két korongot összetapasztunk a krémmel,az oldalára is kenünk majd meghempergetjük kókuszreszelékben. A tetejére olvasztott csokit teszünk.
Betti ! A kókuszreszeléket eddig a diétázok boltjában vettem.Melyik márka jó még?
VálaszTörlésSzia. Ami a Lidlben van az jó és a spárban a budget is jó.
VálaszTörlés